Privacy Services

In het belang van uw medewerkers, leveranciers en klanten, maar ook in het belang van een goede en integere dienstverlening en bedrijfsvoering is het zaak om zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Veel organisaties zijn daartoe enthousiast aan de slag gegaan met onderwerpen als een verwerkingenregister, privacybeleid, procedures en protocollen. Aangevuld met initiatieven op het gebied van bewustwording en kennisopbouw. Maar bent u daarmee in control? Download onze flyer en lees wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Privacy Icon

Cyber Security

Dagelijks zijn bedrijven slachtoffer van de diefstal van gegevens, verminderde beschik- baarheid van systemen of totale uitval door toedoen van cybercriminelen. Ook voor uw organisatie is het belangrijk om de kwaliteit van uw digitale weerbaarheid te onderkennen, door tijdig de cyber risico’s voor uw organisatie te identificeren, te onderzoeken, maatregelen te treffen en tijdig te reageren. Indien uw organisatie haar cyber risico’s niet (onder)kent, zult u niet in staat zijn om deze risico’s onder controle te houden en te voorkomen dat de beschikbaarheid, integriteit en de vertrouwelijkheid van uw informatie en systemen wordt aangetast. Welke stappen kan uw organisatie ondernemen om cyber bedreigingen tegen te gaan? Download onze flyer en lees wat Cuccibu voor uw bedrijf kan betekenen.

Cyber Security

Legal Services

Door toenemende informatisering en digitalisering en alsmede door technologische innovaties ontstaan er steed meer nieuwe juridische vraagstukken in nieuwe vakgebieden. Onze kracht zit voornamelijk op het snijvlak van IT en recht, intellectueel eigendom, contractmanagement en uiteraard privacy recht. Maar ook voor andere juridische vraagstukken bent u bij Cuccibu aan het juiste adres. Download onze flyer en lees wat Cuccibu voor uw bedrijf kan betekenen.

Legal Services