Save the date

Op 15 mei 2019 organiseren wij in samenwerking met onze partner SEP de vijfde editie van de landelijke netwerkdag. De keynotespreker deze dag is Maurits Martijn, hij vertelt je alles over welke gegevens je allemaal weggeeft en belangrijker nog: welke ingrijpende gevolgen dat heeft. Het programma en de locatie worden binnenkort bekend gemaakt. Mis het niet en schrijf je alvast gratis in via deze link.

Klik hier voor meer informatie over deze netwerkdag.

Archief:

Landelijke CISO & FG Netwerkdag

Op 30 mei 2018 is het weer zo ver: de jaarlijkse CISO Netwerkdag die we gezamenlijk met onze partner SEP organiseren. Dit jaar zijn ook de FG’s en Privacy officers van harte welkom. Het belooft wederom een interessante en nuttige dag te worden, aanmelden kan via www.sep.nl/ciso-netwerkdag. Klik hieronder voor het programma in pdf.

Programma landelijke CISO & FG Netwerkdag 2018

VNG congres ‘Back to the future’ – 28 maart 2018

Samen met onze kennispartner SEP zijn wij aanwezig op de leveranciersmarkt van het congres Back to the Future dat op 28 maart a.s. zal plaatsvinden in Utrecht.

Het centraal thema van het congres is de informatiesamenleving, een ontwikkeling die we allemaal kennen en die in de komende jaren exponentieel zal groeien. Welke kansen biedt dit gemeenten op het gebied van dienstverlening aan inwoners en bedrijven, en welke uitdagingen gaan hiermee gepaard?

Graag gaan we hierover met u in gesprek, specifiek op de thema’s van informatieveiligheid en privacy. Over onderwerpen als i-Bewustzijn, het belang van een risico-gebaseerde aanpak en monitoring en detectie. Tot ziens op 28 maart.

Frank Roumans en Jules Emanuels