SEP

SEP helpt (lokale) overheidsinstanties leren leren en ondersteunen op actuele thema’s, door middel van e-learning, trainingen & workshops, software tools (zoals ISMS en Privacytool) en digitale leeromgevingen. Ze stelt samen met de organisatie een slimme aanpak op die de organisatie ontzorgt en ondersteunt. Vanuit deze visie worden vraagstukken met elkaar verbonden waarbij de nadruk ligt op verdieping. Een belangrijk thema voor SEP is informatieveiligheid & privacy: overheidsinstanties worden ondersteund om de informatieveiligheid en de privacy van persoonsgegevens te waarborgen.

Intrakoop

Intrakoop is de grootste inkoopcoöperatie van de zorg in Nederland. Zo’n 550 zorgorganisaties met ruim 7.000 locaties maken gebruik van de diensten en inkoopoplossingen. Met de kennis van de zorgsector, de leveranciersmarkt en het inkoopproces, helpen zij leden om hun bedrijfsvoering te optimaliseren. Zo maken ze samen goede zorg betaalbaar.

Data Privacy Advisory Service

Data Privacy Advisory Service (oftewel: DPAS) is een Brits consultancy bedrijf, welke diensten aanbiedt op gebied van privacy, data protection, cyber security en algehele data strategy. Zij ondersteunt organisaties bij het beschermen van het fundamentele recht op privacy en gegevensbescherming en het veilig verwerken van persoonsgegevens, op een manier die voldoet aan de AVG en de Britse uitvoeringswet, de ‘Data Protection Act 2018’.

Daarnaast kan DPAS functioneren als representative in Groot-Brittannië, mocht u daar geen vestiging hebben, maar wel persoonsgegevens van Britten verwerken. Cuccibu werkt samen met DPAS voor internationale betrokkenheid op het gebied van data strategy, data governance en data privacy.