ZO WERKT EEN PHISHINGTEST WEL!

Resultaat bestaande phisingtest 

 • Hoe authentieker de mail hoe meer medewerkers in de mailt trapt 
 • Resultaat is kort en voldoet alleen aan securitychecklist 
 • Werknemers voelen zich in het ootje genomen 

Daarnaast is het onrealistisch om te verwachten dat je medewerkers ineens compleet anders omgaan met de tientallen e-mails die ze dagelijks nodig hebben om hun werk uit te voeren. Tijd om na te denken over een phishingtest die WEL werkt. Tijd voor een andere aanpak!  

Hoe ziet onze aanpak er dan uit?

Wij vinden dat er na afloop van de phishingtest altijd een positief gevoel moet overblijven bij alle betrokkenen om awareness te creëren. Helemaal bij de medewerkers die ‘erin getrapt’ zijn. Dit vereist van zowel de initiatiefnemers, als Cuccibu een bepaalde finesse, fijngevoeligheid en sociaal-maatschappelijke voelsprieten die goed afgesteld staan. 

We selecteren samen met jou een realistisch en passend scenario, dat aansluit bij de belevingswereld van je werknemers. De juiste ‘tone of voice’ is hierin is erg belangrijk: het is niet ons doel om je werknemers in het ootje te nemen, maar om ze echt bewuster en weerbaarder te maken. 

Ja, we gebruiken verleidelijke e-mails om medewerkers door te sturen naar een speciale website. En daarbij proberen we ook meer gegevens los te weken van de medewerker en/of organisatie. Maar wij gebruiken deze gegevens nergens voor, wij rapporteren alleen wat er gebeurt en of er werk aan de winkel is voor bewustwording. Om de actie te versterken hebben we een leuke reminder voor je medewerkers of ze er nou ingetrapt zijn of niet!

Profiteer nu van onze korting en ontvang er gratis Phishingmuismatjes bij. Vul het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

   

   

  • Waarom kiezen voor Cuccibu?

   • Altijd een phishing campagne met de juiste tone of voice.
   • Scherp geprijsd, hoge kwaliteit.
   • Cuccibu voert tientallen phishing campagnes per jaar uit bij bedrijven, in de zorg en bij overheidsorganisaties.
   • Cuccibu heeft veel kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging. Wij helpen u graag met diverse interventies in uw organisatie security awareness te vergroten.
   • Wij zijn dé informatiebeveiliging en privacy specialisten van het Zuiden.