Workshops en Trainingen

Cuccibu biedt een breed aanbod van workshops en trainingen voor diverse doelgroepen. Voor gebruikers van informatiesystemen betreft dit vaak een bewustwording/awareness training, waarin we het onderwerp vertalen naar de dagelijkse werkzaamheden van uw medewerkers. Dergelijke workshops heeft Cuccibu onder andere verzorgd voor grote high-tech bedrijven (ASML), ziekenhuizen (Reinier Haga Groep) en gemeenten (Gemeente Breda).

We bieden onder andere specifieke trainingen aan voor verschillende doelgroepen zoals de CISO, Privacy Officer of FG/DPO:

  • FG in de praktijk, 4 daagse training gericht op de wettelijke taken van de FG.
  • Privacy/IB in de praktijk, een 5 daagse training voor CISO’s, FG’s en privacy officers over de organisatie van IB en privacy.
  • CISO basistraining, 2 daagse training voor (startende) informatiebeveilingsfunctionarissen.
  • CISO in de praktijk, een 4 daagse ‘hands-on’ training voor CISO’s.

Daarnaast bieden we bijvoorbeeld ook een DPIA workshop aan, waarbij wij uw medewerkers leren wat een DPIA is en hoe deze uitgevoerd dient te worden.

Trainingen kunnen worden gegeven on- of offsite, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Alle trainingen worden verzorgd door de experts van Cuccibu met brede ervaring in zowel informatiebeveiliging als privacy.

Neem met ons contact op voor nadere informatie of een vrijblijvende afspraak.