Workshops

Cuccibu biedt een uitgebreid aanbod aan trainingen en workshops. Deze kenmerken zich allen door een open en interactief karakter waarbij betrokkenheid en kennisdeling hoog in het vaandel staan. Indien gewenst kunnen wij workshops of trainingen volledig faciliteren of deze op klantlocatie uitvoeren. Alles uiteraard in goed overleg zodat de dienst volledig aansluit op de wensen en behoeften van uw organisatie.

Hieronder een greep uit ons aanbod:

  • IT Audit training voor financial auditors (Jaarrekeningcontrole)
  • IT Audit Advanced
  • Bewustwording Informatieveiligheid
  • Bewustwording Informatieveiligheid voor management

IT Audit training voor financial auditors

Cuccibu biedt een training voor financial auditors, specifiek voor IT Audit binnen de jaarrekeningcontrole. De training van een dagdeel biedt uw accountants praktische handvatten en tools om zelf aan de slag te gaan. Wij zijn van mening dat iedere accountant in staat is om basale IT audit vraagstukken op te pakken. Deze training helpt ze op weg! Uit ervaring is gebleken dat de training prima past binnen de voorbereiding op het nieuwe interim seizoen en helpt om de controle efficiƫnter en effectiever in te richten.

Cuccibu is geregistreerd aanbieder van trainingen en cursussen bij de NBA. Het is mogelijk om PE punten te verstrekken bij door ons verzorgde sessies